Волинь в добу Української революції (1917-2017) - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Волинський край відіграв важливу роль у становленні та боротьбі за утвердження державності в загальнолюдському вимірі. Рекомендований бібліографічний покажчик укладено саме до сторічного ювілею Української революції, який відзначає громадськість в цьому році. Джерельною базою до укладання посібника стали бібліографічні краєзнавчі розвідки різних аспектів української минувшини із фондів бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського. На вичерпну повноту покажчик не претендує.
Рекомендовано науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам, усім, кого цікавить історія волинського краю.
Keywords: бібліографічні видання; Волинь; революція 1917; 63.3(4УКР-4ВОЛ)я1