Формування системи ризик-менеджменту організації - Вавдіюк, Наталія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи формування системи ризик-менеджменту організацій. Визначено сутність і особливості функціонування системи управління ризиками. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінки ефективності ризик-менеджменту підприємства. Здійснено аналіз основних показників діяльності, а також проведено оцінку ефективності системи ризик-менеджменту ** *********. Виявлено проблеми та розроблено модель удосконалення системи ризик-менеджменту ** *********.
Keywords: управління ризиками; система ризик-менеджменту; підприємство; оцінка ефективності