Програмний інструментарій для вирішення задач маркетингу - Букало, Надія Артемівна (Академія праці, соціальних відносин та туризму, 2025)
У сучасному світі маркетинг стає все більш технологічним, і компанії активно використовують програмне забезпечення для досягнення своїх цілей. Від аналітики до автоматизації рекламних кампаній – існує безліч інструментів, які допомагають ефективно просувати продукти та послуги.
Keywords: маркетингова діагностика; маркетинг; програмний інструментарій; програмні продукти