Хроніка важливіших подій становлення сучасної кримінально-виконавчої політики України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (ЧНУ імені Богдана Хмельницького, 2008)
Розбудова України, як демократичної правової держави, вимагає удосконалення кримінально-виконавчого законодавства. Метою дослідження є виявлення і аналіз основних законодавчих і нормативно правових актів, які започаткували становлення і розвиток сучасної кримінально-виконавчої політики України, крізь призму суспільно корисної мотивації і відповідності сучасним міжнародним стандартам.
Keywords: кримінально-виконавче законодавство; Україна; становлення кримінально-виконавчої політики