Особливості організації навчального процесу дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини» - Масицька, Тетяна Євгенівна (Вінницький кооперативний інститут, 2022)
Схарактеризовано особливості організації навчального процесу дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» для здобувачі освіти за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини».
Keywords: українська мова за професійним спрямуванням; навчальний процес; спеціальність "Міжнародні відносини"