Особливості формування внутрішньої системи екологічного менеджменту в країнах-членах Європейського Союзу в умовах інтеграції - Войчук, Максим Володимирович; Voichuk, Maksym V. (Одеський національний економічний університет, 2013)
У статті проведено аналіз особливостей формування внутрішньої системи екологічного менеджменту в країнах-членах Європейського Союзу. Запропоновано власний підхід та базисні принципи формування такої системи. Виокремлено основні теоретичні та методологічні підходи до формування і розвитку внутрішнього ринку екологічних послуг в країнах-членах Співтовариства. The article deals with specialties of forming single system of ecological management in the member-countries of European Union. Proper approach and basically principles of forming of such system are proposed. The main theoretical and methodological approaches to the development of single market of ecological services in the member-countries of European Union are determined.
Keywords: екологічний менеджмент; внутрішній ринок; сертифікація; ecological management; domestic market; certification