Проектний менеджмент : методичні вказівки до практичних занять - Черчик, Лариса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу «Проектний менеджмент», який входить до навчального плану підготовки магістрів спеціальності «Менеджмент». Рекомендовано студентам 6 курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
Keywords: проектний менеджмент; практичні заняття