Методичні вказівки до індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Податки та фіскальна політика" - Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, O. A. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
"Податки і фіскальна політика” є нормативною дисципліною навчального плану підготовки магістра напряму 8. 03050830 „Оподаткування”. Мета курсу полягає в сприянні підготовці кваліфікованих фахівців, що володіють системою знань з теорії та практики оподаткування і фіскальної політики. Курс сформований на основі науковообгрунтованих знань та припущень і орієнтований на сучасне економічне мислення. Отримані знання сприятимуть кращому розумінню мотивів поведінки суб’єктів держави на різних стадіях економічного розвитку, аналізу правильності прийняття рішень стосовно формування та розподілу фінансових ресурсів держави. Курс передбачає отримання знань стосовно теорії та практики оподаткування та податкового регулювання, формування та використання доходів бюджетів, організації проведення державних закупівель та тендерів, фінансового та податкового менеджменту.
Keywords: податки; фіскальна політика