Формування виконавської майстерності піаніста-концертмейстера - Дуда, Світлана Леонідівна; Коцюрба, Наталія Євгеніївна (My University, 2020)
Проблема формування художньо-виконавської майстерності піаніста-концертмейстера є актуальною.
Keywords: концертмейстер; піаніст; виконавство; 780.616.432:781.6