Екскурсійні маршрути Волині - Понєдєльник, Лариса Анатоліївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Мета вивчення дисципліни - опанування практичними навичками планування та організації турів та туристських маршрутів. Основні завдання: розкрити понятійно-термінологічний апарат туристського маршруту, його місце та значення; розкрити особливості розробки туристських маршрутів; розглянути планування туристського маршруту, етапи розробки туристських маршрутів.
Keywords: екскурсія; експозиція; туристичний маршрут; турист; подорож; Волинь