Вплив елементів тенісу на функціональний стан учнів першого класу під час уроків фізичної культури - Шуба, Л.; Shuba, L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті подано результати впливу елементів тенісу на здоров’я та працездатність дітей першого класу. The results of tennis elements influence on first grade children’s health and working efficiency are depicted in the article.
The Influence of Tennis Elements on the Functional Status of the First Class Pupils During Physical Education Classes.
Keywords: вплив; елементи тенісу; молодший шкільний вік; працездатність; іnfluence; tennis elements; primary school age; working efficiency