Управління фінансовою діяльністю організації - Літот, Микола Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи формування системи управління фінансовою діяльністю організації. Визначено зміст, цілі та завдання управління фінансовою діяльністю. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінювання ефективності управління фінансовою діяльністю організації. Здійснено аналіз основних показників діяльності та проведено оцінку дієвості системи управління фінансовими результатами ** ********. Виявлено проблеми та розроблено пропозиції щодо удосконалення системи управління фінансовими результатами в ** ********.
Keywords: управління фінансовою діяльністю; фінансовий менеджмент; фінансові показники; ефективність; фінансові результати