Вступ до фах - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання містить завдання і методичні вказівки до практичних робіт із освітнього компонента «Вступ до фаху», які сприятимуть формуванню у здобувачів освіти уявлення про організацію навчального процесу у ЗВО, професію еколога, сферу екологічної діяльності, а також отриманню початкових знань на базі понятійно-термінологічного апарату екології. Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» денної та заочної форм навчання, а також усіх хто вивчає проблеми пов’язані з впливом виробничої діяльності на стан довкілля.
Keywords: Екологія; Технології захисту навколишнього середовища; 502.378(072)