Особливості прояву агресивної поведінки в підлітковому віці - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті висвітлено психологічні підходи до проблеми агресивної поведінки в підлітковому віці. Розглядаються певні внутрішні та зовнішні передумови агресивних проявів підлітків.

The article deals with the psychological approaches to the problem of aggressive behavior in adolescence. Discusses Some internal and external preconditions of aggressive manifestations of adolescents are reviewed.
Keywords: агресія; агресивність; агресивна поведінка; підлітки; aggression; aggressiveness; aggressive behavior; adolescents