Публічні фінанси - Карлін, Микола Іванович; Проць, Наталія Василівна; Борисюк, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Рекомендовано здобувачам вищої освіти галузі знань 07 – управління та адміністрування спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок. Видання містить лекції, питання для самоконтролю знань, тестові завдання, список літератури.
Keywords: поведінкові фінанси; Принципи оподаткування; Порівняльний аналіз теорій оподаткування; Публічні фінанси в умовах існування незалежної України; 336(075.8)