Право інтелектуальної власності - Старчук, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Практикум з навчальної дисципліни «Право інтелектуальної власності» складений на базі новітнього українського законодавства, міжнародних угод, практики їх застосування. Пропонуються різноманітні види завдань для самостійного опрацювання: виконання тестів, складання термінологічного словника, задачі, написання науково-дослідних завдань тощо. Видання рекомендоване для використання здобувачами освіти спеціальності 081 Право, освітньо-професійної програми Право.
Keywords: інтелектуальна власність; міжнародні договори у сфері інтелектуальної власності; об"єкти та суб"єкти права інтелектуальної власності; захист права інтелектуальної власності; 347.77/. 78(075.8)