Методичні рекомендації до написання курсових робіт із зарубіжної літератури - Левчук, Тереза Петрівна (My University, 2021)
Освітньо-професійною програмою Середня освіта. Українська мова та література. Світова література передбачено написання дослідницької роботи з використанням матеріалів зарубіжної літератури у двох освітніх компонентах: Курсова робота з фахових дисциплін та Курсова робота з методики навчання фахових дисциплін. Тому рекомендації щодо виконання курсових робіт із вказаних дисциплін мають узагальнюючий характер, бо стосуються спільного предмета дослідження – літератури, але в різному осмисленні. Відповідно загальними для освітніх курсів будуть мета й завдання. Мета навчальної дисципліни – науково-дослідна праця здобувачів освіти в напрямі розширення філологічних знань і методологічних навичок.
Keywords: методичні рекомендації; курсова робота; зарубіжна література