Наукові праці викладачів, співробітників і студентів Волинського державного університету імені Лесі Українки : бібліографічний покажчик за 2005-2006 рр. - Бондар, Лариса Петрівна (Волинський державний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2007)
Бібліографічний покажчик містить опис окремих видань наукових праць, навчально-методичних посібників, статей зі збірників, журналів, авторефератів дисертацій, а також матеріалів і тез доповідей наукових конференцій, які вийшли друком в 2005-2006 рр. Для наукової громадськості, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський державний університет імені Лесі Українки; наукові праці; 72(4УКР-4ВОЛ)я1