Туристичний клуб "Меридіан" як чинник розвитку масового туризму у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки - Єрко, Ірина Володимирівна; Єрко, Андрій (My University, 2017)
Туристичний клуб – це організація, яка об’єднує громадян на основі спільних інтересів своїх членів для реалізації мети та завдань, передбачених їх Статутом. Кожен туристичний клуб у своїй діяльності керується Конституцією України, Законами України, іншими законодавчими актами та своїм Статутом. У Статуті чітко прописано назву організації, мету, завдання, напрями діяльності тощо.
Keywords: туризм; масовий туризм; туристичний клуб "Меридіан"; Волинська область; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки