Економіко-математичне моделювання світогосподарських зв’язків : метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Наведено запитання для самоконтролю та тестові питання для модульного контролю з дисципліни «Економіко-математичне моделювання світогосподарських зв’язків». Рекомендовано студентам третього курсу галузі знань 0302 «Міжнародні відносини» напряму підготовки 6.030203 «Міжнародні економічні відносини».
Keywords: економіко-математичне моделювання; economic-mathematical modeling; світогосподарські зв’язки; world economic relations