Граматичні категорії французького та українського іменників - Сінченко, Євгенія Іванівна; Sinchenko, Yevheniia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Ставимо собі за мету описати граматичні категорії французького іменника та зіставити їх із граматичними категоріями іменника українського, адже знання їх особливостей надзвичайно важливе для здійснення адекватного перекладу з однієї мови на іншу.
Keywords: граматичні категорії; французький іменник; український іменник