SEO - оптимізація - Крестьянполь, Любов Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання містить перелік тем для практичної роботи студентів, їх зміст, рекомендовану літературу. Призначене для студентів спеціальності «Філологія. Прикладна лінгвістика» денної та заочної форм навчання.
Keywords: 004.896