Іноземна мова (за професійним спрямуванням) : програма нормативної навчальної дисципліни - Передон, Наталія Олександрівна; Кондрук, Аліна Юріївна; Peredon, Nataliia O.; Kondruk, Alina Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом курсу є усне та письмове мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови, знання яких дає можливість формувати в студентів спеціалізовану комунікативну компетенцію. Міждисциплінарні зв’язки. Курс «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» тематично пов’язаний з дисциплінами, які вивчаються згідно з навчальним планом підготовки студентів за спеціальністю «Філологія (українська)» освітнього ступеня «бакалавр». Метою курсу є формування в студентів англомовних комунікативних компетенцій в галузі читання, говоріння й аудіювання для забезпечення спілкування в професійно-трудовій сфері.
Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму 6.020303 - Філологія (Українська мова та література) і призначена для студентів ІV курсу факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: комунікативні компетенції; усне та письмове мовлення; фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови