Кресак Юрій Павлович : біобібліогр. покажч. - Сидорук, Інна Петрівна; Кресак, Юрій Павлович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Біобібліографічний покажчик присвячений музичному теоретику, композитору, старшому викладачеві, доценту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Юрію Павловичу Кресаку. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1971 до 2014 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів. The bio-bibliographical index prepared to the music theorist, composer, older lecturer, docent of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Yurii Pavlovych Kresak. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1971 tо 2014, and biographical information. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; 78(477.82)(092)(01)