Державне регулювання лізингових відносин в умовах розвитку ринкової економіки України - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У монографії аналізуються особливості, закономірності та перспективи державного регулювання розвитку лізингових відносин в умовах розвитку ринкової економіки України.
Keywords: лізинг; лізингові відносини; державне регулювання лізингових відносин; заходи державного регулювання лізингу; методи і форми державного регулювання лізингу