Кемпінги в Україні - Мостепаненко, Дар’я Олександрівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
З погіршенням економічної ситуації та різкими валютними скачками дедалі актуальнішими стають пропозиції бюджетного виду відпочинку. І саме розвиток такого напряму в туризмі, як автотуризм та караванінг, може значно вплинути на економіку країни та збільшити потік іноземних туристів, для яких відпочинок у форматі кемпінгпослуг є сьогодні найбільш популярним. Для України цей вид туризму залишається досі новим. Кемпінг-індустрія як основа для розвитку караванінгу тільки починає формуватися
Keywords: караванінг; кемпінг; готелі; туристична інфраструктура; туризм; 338.488.2(477):640.41