Фінанси місцевих органів самоврядування : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Кулай, Аліна Василівна; Kulai, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Фінанси місцевих органів самоврядування” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Фінанси і кредит».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Місцеві фінанси як складова фінансової системи України. 2. Фінансове забезпечення місцевого самоврядування.
Keywords: фінанси місцевих органів самоврядування; робоча програма