Природні ресурси Доросинівської територіальної громади та їх використання - Мілінчук, Вікторія Василівна; Чижевська, Лариса Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Доросинівська об’єднана територіальна громада утворена 22 грудня 2019 року у межах Луцького району. До її складу увійшли Доросинівська, Береська, Вічинівська, Ворончинська, Немирська, Щуринська та Ясенівська сільради. У господарстві ОТГ домінує аграрний сектор, що спеціалізується на розвитку рослинницької та тваринницької галузей. Передусім цьому сприяють природні чинники, а саме геоморфологічні та агрокліматичні умови, грунтовий покрив
Keywords: природні ресурси; Доросинівська ТГ; територіальна громада; Волинська область; грунт; заказники