Менеджмент безпеки та екологічний менеджмент: інтеграція для сталого розвитку - Караїм, Ольга Анатоліївна (My University, 2024)
Менеджмент безпеки та екологічний менеджмент: інтеграція для сталого розвитку
Keywords: Менеджмент безпеки; екологічний менеджмент; сталий розвиток; 005(062.552)