Організація праці менеджера (тренінг): програма нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Управлінська праця: характеристика й особливості. 2. Особливості організації праці менеджера.
Програма нормативної навчальної дисципліни (ОР бакалавр, спеціальність «Менеджмент», освітньо-професійна програма «Менеджмент», 1 курс, 1 семестр – д.ф.н., з.ф.н.).
Keywords: менеджер; організація праці; manager; organization of work