Діяльність хостелів в Україні: виклики та перспективи на сучасному етапі розвитку готельного бізнесу - Трегубенко, Марія Ігорівна (My University, 2024)
В роботі здійснено аналіз діяльності хостелів в Україні з метою виявлення основних викликів, з якими стикається цей сегмент готельного бізнесу, та визначення перспектив їхнього розвитку в сучасних умовах. Оцінено поточний стан ринку хостелів в Україні, включаючи кількісні та якісні показники. Визначено ключові проблеми та бар’єри, що заважають розвитку хостелів. Досліджено вплив економічних, соціальних та законодавчих чинників на діяльність хостелів. Виявлено сучасні тенденції та інновації у сфері готельного бізнесу, що можуть бути застосовані для покращення діяльності хостелів, що дозволить сформувати комплексне розуміння поточної ситуації та можливих шляхів розвитку хостелів, сприятимуть розробці ефективних заходів для подолання існуючих проблем та стимулювання росту цього сегменту готельного бізнесу.
Keywords: хостел; готельне господарство; колективні заклади розміщення; готельне підприємства