Про мажоранти в теоремі Харді-Літтлвуда для похідних вищих порядків - Піддубний, Олексій Михайлович; Горбайчук, Володимир Йосипович; Piddubnyi, Oleksii M.; Horbaichuk, Volodymyr Yo. (Інститут математики Національної академії наук України, 1995)
Одержано умови на мажоранту, за яких класична теорема Харді-Літтлвуда для класу аналітичних у крузі функцій справедлива в термінах похідних довільного фіксованого порядку.
Keywords: мажоранта; аналітична функція; комплексна площина