Використання принципу людиноцентризму в початковій школі - Арцишевський, Роман А.; Рославець, Руслана Миколаївна; Artsyshevskyi, R. A.; Roslavets, Ruslana M. (Луцький педагогічний коледж, 2014)
У статті аналізується використання принципу людиноцентризму в початковій школі.

This article analyzes the use of the principle of human centrism in elementary school.
Using the principle lyudynotsentryzmu in elementary school
Кафедра теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: початкова школа; навчально- виховний процес; людиноцентризм; human centrism; primary school; educational process