Формування бюджету проєкту фінансово-економічної грамотності за допомогою програми Microsoft Excel - Тоцька, Олеся Леонтіївна (НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
За допомогою програми Microsoft Excel сформовано бюджет проєкту «Фінансово-економічна грамотність для наймолодших».
Keywords: бюджет; проєкт; фінансово-економічна грамотність; діти дошкільного та молодшого шкільного віку; Microsoft Excel