Основи електроніки : конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Конспект лекцій «Основи електроніки» – складова комплексу робочих матеріалів написаних на українській мові, створених для забезпечення якісної практичної підготовки фахівців галузі знань 01 Освіта / Педагогіка. Видання містить теоретичний матеріал необхідний для організації повноцінної аудиторної та самостійної роботи здобувачів освіти. Навчально-методичне видання відповідає чинним навчальним програмам підготовки й рекомендовано для здобувачів освіти спеціальності 014.15 Середня освіта (Природничі науки) першого (бакалаврського) рівня Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: Напівпровідники; діоди; транзистори; операційні підсилювачі; 539.2