Соціально-економічна безпека :робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Соціально-економічна безпека” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Фінанси і кредит».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1.Сутність економічної безпеки України. 2.Основні складові економічної безпеки.
Keywords: соціально-економічна безпека