Медіанасилля крізь призму архаїки («переливання» жахів з реальності у сферу ритуальної знаковості) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2010)
У статті розглянуто проблему медіанасилля, що є складником досліджень патогенних текстів. In the article we considered the problem of mediaviolence, that is the component of investigation of patogenic texts.
Medianasyllya the light Archaic ("transfusion" horrors of reality in the sphere of ritual significance of)
Keywords: насилля; ритуал; знак; архаїка; violence; ritual; sign; archaic