Реклама алкогольних напоїв на вулицях міста. - Радченко, О. В.; Radchenko, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті розкрито проблему споживання алкогольних напоїв молоддю та досліджено кількість реклами алкогольних напоїв на вулицях і проспектах міста Луцька. Вивчено зміст найбільш популярних реклам. The article deals with the problem of using alcohol drinks by the youth. The number of advertisements of alcohol drinks in the streets and avenues of Lutsk are studied. The content of the most popular advertisements are researched.
The Advertisement of Alcohol Drinks in the Town’s Streets.
Keywords: реклама; алкогольні напої; місто; пиво; горілка; ВІВАТ; Чернігівське; торгова марка; advertisement; alcohol drinks; town; beer; vodka; VIVAT; Сhernigivske; trade-mark