Віртуальна реальність : Ceci tuera cela - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті досліджено історію журналістики та її основних проблем.

The article examines the history of journalism and its main problems.
Keywords: комунікація; культура; журналістика; гра; communication; culture; journalism; game