Логіка - Гудзенко, Олена Георгіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до нормативної навчальної дисципліни «Логіка» складені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності «054. Соціологія», освітньо-професійної програми «Соціальний аналіз. Консалтинг. Управління». Вони містять опис навчальної дисципліни, її мету та завдання, опис структури навчальної дисципліни, тематичний план змістових модулів та завдання для самостійної роботи, теми семінарських занять, індивідуальні завдання, питання для підготовки до заліку, методи та засоби діагностики успішності навчання; розподіл балів, які отримують студенти; список джерел.
Keywords: логіка; методичні рекомендації; самостійна робота; семінарські заняття; 16(072)