Кримінальне право (особлива частина) - Саско, Олена Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять питання для самостійної роботи, тематику рефератів, а також перелік рекомендованої літератури.
Keywords: Кримінальні правопорушення; 343.2(072)