Моделювання з використанням інформаційно-комунікаційних технологій в контексті навчання математики - Юнчик, Валентина Леонідівна; Гриб'юк, Олена Олександрівна; Yunchyk, V. L.; Hrybiuk, O. O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У дослідженні показано процес розв’язування задач з використанням методу математичного моделювання. Використано систему динамічної математики GeoGebra для побудови графіків функцій. Research shows the process of solving problems with the use of mathematical modeling. Used system dynamic mathematics GeoGebra for plotting functions
Keywords: моделювання; modeling; математична модель; mathematical model; система GeoGebra; system GeoGebra.