Підготовка рефератів, курсових робіт та наукових статей - Яцишин, Михайло Михайлович; Яцишин, Наталія Пилипівна; Гордієнко, Юлія Анатоліївна; Семенюк, Тетяна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методичний посібник укладений на основі нормативно-правових документів, які визначають уніфіковані і апробовані практикою вимоги до написання рефератів, курсових робіт та наукових статей. Текст посібника викладено українською, англійською та німецькою мовами. Для науковців, викладачів, аспірантів, магістрів та бакалаврів, а також широкого кола зацікавлених читачів у підготовці наукових робіт та публікацій.
Keywords: Реферат; Курсова робота; Наукова стаття; Анотація; Тези доповідей; Наукова презентація; Академічна доброчесність; 001.891(072)