Психологія духовних практик - Дейнека, Людмила Панасівна; Крижановська, Зореслава Юріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Психологія духовних практик» для підготовки магістра спеціальності «Психологія освітньої програми» спеціалізації «Клінічна психологія» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної і соціальної психології та соціології). Рекомендовано бібліографічні матеріали про систему практичного впливу на особистість людини за посередництвом духовних практик Сходу та Заходу.
Keywords: бібліографічні видання; 159.9(01)