Ковельський театр «10 ряд 10 місце» як туристична атракція Волині - Антипюк, Олена Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Досліджено роль аматорських експериментальних театрів-студій як туристичних атракцій, зокрема й у Волинській області. Вивчено історію становлення та розвитку Ковельського театру-студії «10 ряд 10 місце». Визначено головні складові діяльності та його роль у культурно-пізнавальному туризмі краю. Окреслено проблеми розвитку театру та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; культурний туризм; театр; аматорський театр; м. Ковель; Волинська область.; 911.3:338.48]:792(477.82)