Особливості інновацій в сільському господарстві - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Середюк, Ю. І.; Seredyuk, Y. I. (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Подано опис особливостей інновацій в сільському господарстві
Keywords: інновації; інновації в сільськогосподарському виробництві; інноваційний процес; інформаційно-консультаційна служба; економічність та екологічність сільськогосподарського виробництва; продуцент новацій; innovations; innovations in agriculture; innovation process; Information and Advisory Service; profitability and sustainability of agricultural production; producer of innovations