Дослідження на городищі "Вали" у м. Володимирі-Волинському - Панишко, Сергій Дмитрович; Златогорський, Олексій Євгенович; Верба, Тарас; Panyshko, Serhii D.; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Verba, Taras (Інститут археології НАН України, 2015)
У статті проаналізовано результати досліджень масових захоронень середини ХХ ст. на городищі "Вали" у м.Володимирі-Волинському 2014 року
Keywords: "Волинські старожитності"; Торуньський університет; Волинь; Володимир-Волинський; городище; могильні ями; розстріли