Фізична терапія при артеріальній гіпертензії ІІ стадії - Карпук, Юлія; Якобсон, Олена (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Виходячи з отриманих нами даних можна зробити висновок, що завдяки проведенню лікувально-реабілітаційної програми функціонаьні показники ССС статистично значимо відрізнялися від показників які були отримані до початку проведення програми фізичної терапії, що свідчить про ефективність розробленної нами реабілітаційної програми.
Keywords: фізична терапія; артеріальна гіпертензія