Переддипломна педагогічна практика у закладах фахової передвищої освіти (ЗФПО): методичні рекомендації - Головіна, Ніна Анатоліївна; Кобель, Григорій Петрович; Муляр, Вадим Петрович; Савош, Валентин Олексійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях подано матеріали щодо організації та проходження переддипломна педагогічної практики у закладах фахової передвищої освіти здобувачами освіти ОКР “Бакалавр” та “Магістр” галузі знань 01 – Освіта/педагогіка; спеціальності 014 – Середня освіта (фізика та астрономія), освітньо-професійна програма Середня освіта. Фізика Волинського національного університету імені Лесі Українки. У роботі подано матеріали, які будуть корисні при вивченні освітніх компонент методичного спрямування.
Keywords: педагогічна практика; викладач фізики; здобувач освіти; ЗФПО; 378.147.091.33-027.22:53(072)