Морфофункціональний та особистісний розвиток дітей молодшого шкільного віку. - Дмитрук, В. С.; Dmytruk, V. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті визначено морфологічні й функціональні особливості організму дітей молодшого шкільного віку. Охарактеризовано вищу нервову діяльність та елементи поведінкових реакцій молодших школярів у соціумі. The morphological and functional features of primary school children’s organisms are analyzed in the article. The higher nervous activity is investigated the same as primary school children’s social behavior.
Morphological and Functional Individual Development of Primary School Children.
Keywords: морфофукнціональні особливості; діти; молодший шкільний вік; особистість; поведінка; morphological and functional features; primary school children; personality; behavior